Privately Raining Experience

I Cant Stop Crying

Nya prylar till matlagning

NYA PRODUKTER

Man kan ju alltid hitta nya saker och prylar man vill ha nar man lagar mat och bjuder sina vanner pa middag. Media med alla matlagningsprogram och tips ar ju verkligen ett skal till att man blir mer och mer sugen pa att ja...hitta en ny grej att anvanda i koket.
Jag hittade detta for mej nya varumarket Exxent, och detta ar vad dom sajer pa sin hemsida;

"Varumärket Exxent ägs av MerxTeam som är en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Exxents produktsortiment är synonymt med stilren, funktionell, svensk design och kvalitet. De är rejäla och tåliga för att klara det höga tempot och den tuffa vardagen i ett professionellt kök. Något som gjort Exxent till en favorit hos många kockar.
Carl Almgren från CalleKock har två guld i såväl matlagnings-VM som i matlagnings-OS:”

'Som storkökskock är det viktigt att ha en funktionell och komplett serie som är anpassad efter verksamheten. Speciellt när man som jag arbetar med stora event och cateringuppdrag i olika former och format. Jag är mer än nöjd med Exxent.'..."

Trevligt att lasa och om en som ar ett verkligt proffs har gett dessa lovord, ja det ar ju da en ratt bra marketing grej, det funkar for mej kan jag ju saja!

Visst blir man sugen och inspirerad nar man ser denna bliden har denafor? Jag blir det iallafall, vill hitta narmsta Exxent butiken och kopa en tiptop ny stekpanna...fast jag har hort att det finns mobler dar ocksa.

Detta kan sluta illa, massa nya prylar och nu mobler. Maste val kanske hitta ett nytt hem nu...som det kan ga. Men det ar val en drom va ett hem med stort stort kok, garna far det sitta ihop med ett mysigt vardagsrum, enstor soffa och mysaiga fotoljer man bara kan sjunka ner i, medans det doftar fran koket!